Wednesday , August 4 2021

Pronari i “Lajm”-it ftohet në polici

Qytetarë tëKumanovës janë thirrë sot në biseda informative policore, në prag të tubimit parazgjedhor të BDI-së në këtë qytet, ku paralajmërohet se kryetari I BDI-së Ali Ahmeti do të bëjë tentimin e radhës që të futet në Kumanovë.

Në mesin e të ftuarëve ns polici është edhe Fejzi Hajdari, botuesi I Gazteës Lajm, gazetë e cila që nga themelimi I saj kritikon Gruevskin dhe bashkëpunëtorët shqiptarë të Gruevskit. “Nuk mendoj se është e rastësishme që një botues medium të thirret në bisedë informative nga policia e Kumanovës në ditën kur në Kumanovë vjen partneri i Nikolla Gruevskit, Ali Ahmeti.

ftes-720x600

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *