Saturday , June 19 2021

Promovim i veprimtarisë shkencore dhe botuese të ITSHKSH-së

Institui i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve (ITSHKSH)-Shkup, sot do ta bëjë promovimiin e veprimtarisë shkencore dhe botuese gjatë vitit 2016, përcjell Telegrafi Maqedoni nga AIM.

Promotorë në këtë promovim do të jenë akademik Luan Starova, studiuesi Davi Hosaflook dhe sekretari shkencor i ITSHKSH-Shkup, dr. Sefer Tahiri, njofton AIM.

Promovimi do të mbahet në sallën e ITSHKSH-së në ora 11:00. /Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *