Saturday , June 19 2021

Prokuroria Speciale lajmëroi konferencë për shtyp sot në mesditë

Prokuroria Speciale ka lajmëruar se sot ne mesditë do të mbajë para mediumeve dhe para opinionit konferencë për shtyp, shkruan Fakte. Në lajmërim nuk bëhet e ditur nëse PSP do të paraqesë lëndë të re ose do të njoftojë opinionin rreth punës së saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *