Saturday , July 24 2021

Problem shëndetësor prolongoi vizitën e Ahmetit në Tiranë

Arsyeja e vërtetë për prolongimin e vizitës së kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti në Tiranë ka qenë problem shëndetësor dhe jo agjenda e ngjeshur, siç u paraqit në opinion. Fakte mëson se një ditë para vizitës së planifikuar, të martën, Ahmeti ka pasur probleme serioze shëndetësore akute dhe ka qenë i domosdoshëm prolongim i vizitës në Tiranë.

Ndryshe, vizita u realizua me një ditë vonesë, dmth, sot. Në takim Ahmeti u zotua për angazhim në drejtim të realizimit të Marrëveshjes së Ohrit./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *