Tuesday , December 11 2018

Probishtip: Aksident në varg, një vajzë po lufton për jetën

Gjatë ditës së djeshme në rrugën Probishtip – Krupisht, afër vendit Lezovski kanton ka ndodhur një aksident në varg, shkruan Fakte. Sipas të dhënave zyrtare, disa vetura janë përpkasur njëra në tjetrën dhe si pasojë disa nga pasagjerët janë lënduar më rëndë ose më lehtë.

Vajza me inicialet S.I. (27) nga Probishtipi për shkak të lëndimeve të rënda është dërguar në Shkup. Organet policore vazhdojnë hetimet për radtin./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.