Saturday , January 19 2019

Prizreni dhe Ohri ndër top 8 qytetet më të mira Ballkanike

Prizreni, së bashku me Beratin, Mostarin, Ohrin, Rovinjin, Piranin, Novi Sadin e Budvën, u rangua në top listën e qyteteve të Ballkanit që duhen vizituar, e që rekomandohen nga “The Culture Trip”.

“Kosova është një nga vendet më pak të vizituara në Ballkan, por megjithatë mburret me vendet e ruajtura natyrore dhe fortesat me panorama të mrekullueshme si ajo në qytetin e Prizrenit. Pasi kalon eshtrat e shtrirë të Kalasë, zbret në qytetin ku mund të eksplorosh kuzhinën lokale ose thjesht të pish kafe për orë të tëra dhe shikosh nga lumi që kalon në qendër të qytetit”, shkruan revista “The Culture Trip”.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *