Tuesday , July 16 2019

Prizreni bëhet me parking publik me kapacitet për 100 vetura

Lajmin e bëri të ditur kryetari i Prizrenit, Mytaher Haskuka.

“Për shkak të afërsisë nga qendra historike, parkingu do të shërbejë veçanërisht për vizitorë dhe afaristë të Çarshisë së Bazhdarhanes, duke e zbutur kështu një problem shumë të theksuar për zhvillimin e turizmit dhe të afarizmit për 400 shitore që veprojnë në këtë zonë. Deri në fund të vitit, kemi paraparë që parkimi në këtë lokacion të jetë falas për 3 orë, ndërsa në të ardhmen do të caktohet një tarifë, gjithsesi shumë e volitshme”.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *