Monday , April 22 2019

Prishtinë: Fillon marshi në përkrahje të bashkimit të Luginës me Kosovën

Ka filluar në Prishtinë marshi i paralajmëruar ditë më parë në përkrahje të bashkimit të Luginës së Preshevës me Republikën e Kosovës.

Marshi ka filluar nga Biblioteka Kombëtare në Prishtinë, nga ku ishin mbledhur qindra njerëz për të përkrahur këtë marsh.

Ky organizim ishte inciuar organizata Shoqata “Çamëria” dhe ishte përkrahur nga kryetari i Bujanovcit, Shaip Kamberi.

Kamberi kishte kërkuar përkrahje për këtë marsh, duke thënë se duhet mbështetur fuqishëm një nismë e tillë.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *