Tuesday , June 22 2021

Prezantim i programit “Fulbright Scholar” në UT

Më 21 Shkurt 2017 (e martë) në ora 1000 në amfiteatrin nr. 109 të Fakultetit Ekonomik – UT do të mbahet prezantim për programin Fulbright Scholar për Studentët dhe Stafin Akademik.

Programi do të prezantohet nga përfaqësuesi i Ambasadës së SHBA-ve, z. Gazmend Ilazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *