Tuesday , June 22 2021

Prej sot gjuha shqipe është zyrtare në Federatën e Futbollit të Maqedonisë

Prej sot gjuha shqipe është bërë zyrtare dhe ka hyrë në përdorim të plotë dhe të barabartë me gjuhën maqedonase në punën e Federatës së Futbollit të Maqedonisë, shkruajnë disa portale maqedonase, përcjell Fakte. Sipas këtyre informacioneve, ky vendim është përkrahur unanimisht nga të gjiyhë delegatët dhe ka marrë 91 vota “për” dhe asnjë “kundër”.

Ndryshe, sot u rizgjodh në krye të FFM-së Ilço Gjorgjioski, ndërsa zëvendës i tij në katër vitet e ardhshme do të jetë Muhamed Sejdini./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *