Tuesday , May 21 2019

Prefekti i Athinës sot dhe nesër në Shkup

Prefekti i Athinës Jorgos Kaminis sot dhe nesër do të qëndrojë për vizitë në Shkup dhe me kryetarin e Shkupit Petre Shilegov do të nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi mes dy qyteteve.

Kjo është një vizitë kthyese pasi kryetarët e bashkive të Shkupit dhe Athinës u takuan në Athinë në fillim të muajit shkurt.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *