Tuesday , October 23 2018

Policia shkon në funeral për të hapur telefonin me gishtin e të ndjerit

Autoritetet e Floridës kanë shkuar në një funeral dhe kanë përdorur gishtin e të ndjerit që të hapin telefonin e bllokuar.

I ndjeri 38 vjeçar ishte vrarë dhe policia ka kërkuar që përmes telefonit të gjej ndonjë informacion mbi viktimën, përcjell Fakte

Në funeral, dy oficerë kanë mbajtur dorën e viktimës dhe e kanë hapur telefonin.

E dashura e të ndjerit beson se kjo është shkelje e ligjit dhe nuk shfaq respekt./arbresh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.