Wednesday , August 4 2021

Policia e Tiranës, urim special për festat e nëntorit

Policia e Tiranës këtë vit ka zgjedhur të bëjë një urim të veçantë me rastin e festave të nëntorit.

 output_grkovd

Efektivë të të gjitha reparteve të policisë shfaqen në një videoklip me urimin për festat e 28 dhe 29 Nëntorit, duke e sjellë edhe më afër policinë me komunitetin.

Kjo është hera e parë që policia realizon në klip një urim të tillë për të gjithë shqiptarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *