POLICIA ARESTOI TRE PUNONJËS TË KADASTRËS

Tre punonjës të kadastrës pasdite u arrestuan si të dyshuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe autoritetit.

Akcionin i udhëhequr nga  Policia  Financiare u  iniciua nga kontrollit të brendshëm i kadastra që zbuluan sjelljen e paligjshme dhe rasti është raportuar në polici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *