Tuesday , August 20 2019

Policët e Vitisë pranë qytetarëve, fotoja që po pëlqehet nga të gjithë

Policia e Kosovës së fundmi ka kaluar nëpër një periudhë aspakt të këndshme pasi një hetues i policisë u përfshi në një skandal seksual. Rasti që preku dhe nxiti reagime nga të gjithë në vend, ndodhi në Drenas me të cilin po merret Gjykata përcjell Fakte.

Por, pavarësisht kësaj, policia po i qëndron pranë qytetarëve për sigurinë e tyre dhe respekti për ta shprehet në forma të ndryshme.
Por, një gjë jo shumë e zakonshme ka ndodhur në rrugët e Vitisë. Dikush e ka fotografuar momentin.
Plus Tv ka siguruar një fotografi, kur dy polic ia plotësojnë dëshirën një fëmije që të rri pak me ta, dhe e kapin në krahë fëmijën, një gjest ky afërsie midis tyre dhe një veprim mbresëlënës.
Fotoja është pëlqyer shumë në rrjetet sociale.

Kujtojmë se Policia e Kosovës, nga disa hulumtime të mekanizmave të ndryshem, për vite me radhë kishte dalur si Institucioni më i besueshëm në vend. /PlusTv/

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *