Friday , May 24 2019

Personi “problematik” që ecte i lirë në Shkup, teksa e kërkonte e gjithë bota, që njoftoi Adelinën me burrin e saj maqedonas

Starleta shqiptare nga Shkupi, Adelina Tahiri, që tronditi opinionin pasi u martua me avokatin maqedonas në moshë Serjozha Markov, ka sqaruar momentet si u njoh me burrin e saj, shkruan Fakte. Ajo ka thënë se ishte një mik i përbashkët i tyre që kishte lidhur ata dy. Por, adelina nuk ka dashur të zbulojë emrin e këtij “shkuesi”, duke e përshkruar si tip problematik të cilin “e ka kërkuar e gjithë bota, por ndërkohë ka ecur i lirë në Shkup”.

“Si u njohëm ne është histori e gjate dhe po e tregoj per here te pare. Madje pak njerëz e dine sesi jemi njohur. Ai që na ka njohur ne është një njeri në Shkup, mik i yni i përbashkët dhe problematik. Ky miku ishte drejtuar tek bum im pasi kërkonte leje arme. Por e kishte të pamundur ta merrte lejen se ishte ne arrati dhe e kërkonte e gjithe bota ndërkohë në Shkup ecte i lirë. Me këtë personin unë njihem familjarisht dhe nga ky rastësisht kam takuar edhe me burrin tim i cili me ka përshëndetur dhe ka ikur. Të nesërmen ky miku ynë shkon tek zyra e burnt tim dhe e pyet a kishte mbaruar punë. Bum i kishte mbaruar punë dhe i kishte kërkuar që të pinte një kafe me mua. Ky miku kishte menduar qe bum edhe mund të me ndihmonte per kontrata meqë është avokat.“- ka deklaruar veç tjerash Adelina./FAKTE

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *