Përsëri blindohet Shkupi, “Grupin e Kumanovës” edhe sot në gjykatë

Pritet të vazhdojë sot seanca e radhës për rastin e Lagjes së Trimave të Kumanovës.

Në seancën e fundit të javës së kaluar u bë prezantimi i dëshmive materiale të Prokurorisë.

Gjatë kësaj seance asnjë nga tëakuzuarit nuk është ankuar për ushtrim dhune ndaj tyre gjatëtransportit nga burgu në gjykatë.

akuzuarit kanë kërkuar si dëshmitarë edhe kreun e BDi-së, Ali Ahmeti dhe zyrtarë të tjerë. /albeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *