Monday , March 25 2019

Përplasje Gjorçev – Zekiri: A jetojnë më mirë qytetarët sot?

Funksioneri i lartë i VMRO-së Vladimir Gjorçev dhe nënkryetari i LSDM-së Muhamed Zekiri janë përplasur sonte në një debat televiziv në TV24, shkruan Fakte. Akuza dhe kundërakuza nëse qytetarët jetojnë më mirë sot.

Derisa Gjorçev ka akuzuar LSDM-në se nuk ka bërë asgjë që qytetarët të jetojnë më mirë, nuk janë rritur pagat ndërsa problemet janë rritur në të gjitha sferat, Zekiri ka thënë se kanë arritur të çlirojnë vendin i cili ka qenë i robëruar dhe për këtë është lavdëruar nga bashkësia ndërkombëtare./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *