Thursday , April 22 2021

Përleshje mes ushtrisë dhe policisë në Turqi, 17 polic të vrarë

Sipas informacioneve të siguruara nga burime të besueshme, mësohet se si pasojë e sulmit ajror të realizuar ndaj Drejtorisë së Operacioneve Speciale në Golbasi nga pjesëtarët e organizatës terroriste separatiste FETO që ndërmorën tentativë për grusht shteti, 17 policë kanë rënë dëshmorë./AA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *