Thursday , January 28 2021

Përfundon koordinimi, seanca e Kuvendit fillon në ora 20.30, Kodi zgjedhor votohet pas ora 22

Siç kanë bërë të ditur nga kabineti i kryetarit të Kuvendit, Koordinatorët e katër grupeve parlamentare, OBRM-PDUKM, LSDM, BDI dhe PDSh kanë arritur marrëveshje për tekstin e ndryshimeve të kodit zgjedhor, transmeton Fakte.

Materialet për seancën e sotme tashmë kanë hyrë në procedurë parlamentare dhe për në ora 20:30 është caktuar seanca me të vetmen pikë të rendit të ditës, njoftojnë nga kabineti i krye parlamentarit Trajko Veljanovski.

Përndryshe sonte do të miratohen ndryshimet në Kodin zgjedhor, por jo edhe ndryshimet e ligjeve tjera të cilët u akorduan në Marrëveshjen e katër partive politike./Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *