Monday , April 22 2019

Përçahet Qeveria, Grubi: BDI nuk mbështet heqjen e shtesës për fëmijën e tretë

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi deklaron se grupi parlamentar i BDI-së nuk e mbështet heqjen e shtesës prej 8.000 denarëve për fëmijën e tretë, percjell Fakte. Sipas tij, vendimet e tilla duhet merren në mënyrë konsensuale dhe se Qeveria duhet të zbatojë politika për rritjen e natalitetit. Grubi shtoi se për propozimin e tillë nuk kan qenë të njoftuar dhe se për herë të parë e ka dëgjuar në media./AlsatM

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *