Tuesday , July 27 2021

Për Zaevin nuk është problem nëse vota e shqiptarëve është më pak e vlefshme dhe nëse thehet Kushtetuta

Kreu i LSDM-së Zoran Zaev, pret që zgjedhjet e 11 dhjetorit të sjellin ndryshime pozitive në Maqedoni. Ai vlerëson se shkelja e Kodit zgjedhor për shkak te numrit të tartë të votuesve në njësinë e gjashtë zgjedhore nuk
përbën arsye të mjaftueshme që të shtyhet edhe një here data e votimeve, transmeton Fakte..

“Eshtë me rëndësi që barazia e votes të jetë e garantuar por mendoj se 526 votues në një njësi zgjedhore me gjithsej 311 mijë votues, nuk janë arsye që të shfuqizohet vendimi per shpalljen e votimeve. Megjithatë, vlerësoj se
ekzistojnë institucione që do të vendosin per një gjë të tillë”, tha Zoran Zaev, kryetar i LSDM./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *