Monday , April 22 2019

Për 24h mblidhen 40 mijë euro për shërimin e Ylber Aliut

Brenda 24 ore me Live emision në Facebook u tubuan 40 000 euro të cilat do ti shërbejnë Ylber Aliut për shërim, intervenimi qe do të bëhet në Turqi, shkruan Fakte. Me heret u jerkua ndihme per kete rast. Ne njoftim thuhej:

“Të nderuar shok koleg dhe kolege
E kam 1 apel për vllaun dhe kolegun ton
Te talentuar Ylber Aliun.
Gjendja e tij ësht e rënd ,sepse ka nevoj për trasplant të veshkëve ‘Operimi dot bahet në Turqi ,Pas pak ditëve.
Ju lutem shum sa do që të jet mundësia ta ndimojm vllaun ton,le ta vazhdoj talentin e tij Me Fuqin e Zotit dhe mbështetjen ton.
Ju lutem kush sa do e ka mundësin le te shkruaj ne inbox ose le ta kontakton Ylberin ne nr e tij 070321374

Zoti ju bekoft cdo ndihmë e juaja me shpërblim nga ZOTI.”/FAKTE

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *