Tuesday , June 22 2021

PE: Nëse nuk votohet qeveria e re, Rezulata për Maqedoninë nuk do të votohet

Agjencia e lajmeve “MIA” nga Maqedonia raporton se nga burime të saj brenda Parlamentit Europian ka kuptuar se Rezuluta për Maqedoninë nuk do të votohet, nëse brenda javës në vazhdim nuk votohet qeveria e re, shkruan Fakte. Sipas këtyre burimeve, një gjë e tillë mund të ndodhë edhe me rastin e Serbisë për shkak të zgjedhjeve presdienciale të caktuara në këtë vend.

Ndryshe, rezoluta për Maqedoninë në të cilën fillimisht ishin paraqitur mbi 350 amandamente, planifikohej të votohet në seancën e caktuar për më 14 dhe 15 mars./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *