Sunday , April 18 2021

Pas mundimeve të Ahmetit, nis krishterizimi i shqiptarëve të Pollogut. Arifi u bë Aleksandar! (Video)

Pas mundimeve të mëdha të Ali Ahmetit dhe BDI-së për ringjalljen e fesë së krishterë mes shqiptarëve të Maqedonisë, me ndihmë edhe të Manojllovskit dhe Sinadinovskit, si duket ka filluar ky fenomen të ketë efekt në Pollog, shkruan Fakte.

Arif Alili nga rrethina e Gostivarit ka ndërruar fenë dhe emrin e tij. Nga sot ai është konvertuar në të krishterë orthodoks dhe quhet Aleksandar Gorski.

“Si të tjerët edhe unë kam qenë gabimtarë dhe pendohem për gabimin tim. Tani që u bëra i krishterë ndjehem shumë mirë dhe ndjehem sikur qengji që i kthehet kopesë së tij”- ka deklaruar Arif-Aleksandri./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *