Pas Amerikës, krerët e BDI-së dhe BFI-së shkojnë bashkë në Turqi (foto)

Kreu i BDI-së para ca kohe ua ndaloi hoxhallarëve të përmendin politikën në fjalimet e tyre, por nuk është problem nëse vetë Reisi Sulejman Rexhepi rregullisht është në shoqëri të krerëve të BDI-së, raporton Fakte. Edhe për Izet Mexhitin nuk është problem kushtetuta e vendit që ndanë shtetin nga feja, për të marrë me vete Molla Sulën në udhëtime ndërkontinentale.

Pas vizitës së fundit të përbashkët në SHBA, këtyre ditëve krerët e BFI-së dhe BDI-së po qëndrojnë në Ankara të Tirqisë. Ndërkohë, bashkësia islame, edhepse pa rregulluar shumë çështje si të vetë institucionit, të punësuarve në të, ashtu edhe të besimtarëve musliman në vend, me sukses ka shpallur “rregulloren” për mbledhjen e zekatit nga qytetarët./FAKTE.Net

image-0.02.01.d9724de1105c26a10fef66b91cca8087b2abed020c75c66ee641fe606118ca0c-V-1 FB_IMG_1466865146016-1 FB_IMG_1466865175076-1 FB_IMG_1466865168752 FB_IMG_1466865137524 image-0.02.01.43b8afb72fad05a1aa0dd3306be5ff0101284aee0ec81cfce47a2aca3ee6420c-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *