Partizimi i gjyqësorit, pushteti injoron vërejtjet ndërkombëtare dhe vendore (video)

Pavarësisht vërejtjeve ndërkombëtare dhe paralajmërimeve të ekspertëve se me përzgjedhjen e aktivistit dhe donatorit të BDI-së, Arbër Isaku në Këshillin e prokurorëve publik po partizohet ky trup, ai tanimë dy dytë po e kryen funksionin e tij, transmeton Fakte. Sipas eksperteve të fushes, ai nuk mund të vlerësojë punën e prokurorëve në mënyrë objektive dhe në vend se gjyqësori të pastrohet nga kuadrot partiake, në të po instalohen kuadro të reja. Per partizimin dhe pazarllëkun të drejrpërdrejrë mes VMRO-DPMNE dhe BDI per emërimin e gjykatësve dhe prokurorëve, tregojnë edhe “bombat”e LSDM-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *