Wednesday , August 4 2021

Partia e Putinit nënshkroi Deklaratë me shtetet e Ballkanit

Zv.Kryetari i Këshillit të përgjithshëm të partisë së Putinit dhe Medvedevit “Edinsvena Rusija”, Sergej Zheleznak, nënshkroi Deklaratë me shtetet e Ballkanit, Serbinë, Maqedoninë, Malin e Zi, Bosnjën dhe Bullgarinë, transmeton Fakte. Edhe pse fillimisht ishte deklaruar se në Deklaratë do të hynte edhe mosndryshimi i emrit të Maqedonisë, në tekst mund të lexohet vetëm thellimi i bashkëpunimit politik, ekonomik si dhe ruajtjen e sigurisë së rajonit të Ballkanit.

Kryetari i Partisë Demokratike Serbe në Maqedoni Ivan Stoilkoviq, është përfaqësues i Maqedonisë në Moskë.

KËTU mund ta lexoni tektin e Deklaratës origjinale./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *