Tuesday , December 18 2018

Paralizohet Shkupi, protestuesit bllokojnë rrugët kryesore në qendër

Ashtu siç njoftuan nga “Maqedonia bllokon”, nga sot fillon me bllokimin e udhëkryqeve të Shkupit.

Sot është bllokuar udhëkryqi te objekti ‘Tifani” në fund të bulevardit “Aradhet partizane”, përcjell Fakte

Dhjetëra persona, aq ishin të pranishëm gjatë pasdites, që protestojnë kundër ndryshimeve kushtetuese në Kuvend dhe ndryshimit të emrit./Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.