Thursday , June 24 2021

Panik në Sarandë, zjarri përfshin 6 ha pyje, flakët përhapen me shpejtësi

Përhapet zjarri në Sarandë:Jo më 4, por б ha pyjejanë përfshirë nga flakët deri në mesditë.
Zjarri nisi në fshatin Volloder në mëngjes, në vendin e quajtur Burimi.
Policia dhe zjarrfikësit nga Saranda u
përpoqën të shuanin flakët dhe të mos
tejonin përhapjen, por duket se nuk kanë mundur.
Nuk dihen shkaqet e zjarrit, policia e
Sarandës ka nisur hetimet.
Zjarrfikësit e Sarandës janë shprehur se ata po luftojnë të vetëm me flakët, ndërkohë që Himara po tregohet indiferente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *