Tuesday , August 20 2019

Pamje të rënda: 8 vjeçari nga Vushtrria sulmohet rëndë nga qentë endacakë

Një fëmijë tetëvjeçar është sulmuar ditën e shtunë nga qentë endacakë në rrugën “Kadri Dushi” në Vushtrri.

L.I. ka pësuar lëndime të rënda në fytyrë si pasojë e kafshimit të qenve.

Bëhet e ditur se fëmijët tjerë që ishin në shoqërinë e L.I., kanë arritur të ikin dhe të shpëtojnë pa lëndime.

Të afërm të fëmijës kanë dërguar disa fotografi për të treguar rrezikun që kanë nga qentë endacakë në qytetin e Vushtrrisë.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *