Tuesday , April 20 2021

Pamje nga rrëzimi i aeroplanit ku besohet se ishin zyrtarët e BE-së

Para disa ore është raportuar se një aeroplan është rrëzuar në Maltë, ku vdiqën pesë persona. Besohet se në bord ishin edhe zyrtarë të Bashkimit Evropian, mirëpo një gjë e tillë ende nuk është konfirmuar

Reuters thotë se një tip i tillë i aeroplanit mund të mbajë deri në 10 persona, mirëpo nuk dihet saktë sa ishin në të vërtetë në bord, përcjell Express.

Dëshmitarët e rastit thanë se panë papritmas aeroplanin, duke e marrë teposhtën, ku më pas u përplas me tokë dhe u dogj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *