Pamje mahnitëse nga rrugët e rregulluara të lagjes Gjorçe Petrov (foto)

Fotografi të reja janë lëshuar nga rruga e zgjëruar tek rrethi i ri në “Porta Vllae” deri tek kisha “Petar dhe Pavle” në lagjen Gjorçe Petrov të Shkupit, shkruan Fakte. Është lëshuar edhe bulevard i ri në gjatësi prej 500 metra me gjashtë korsi dhe gjërësi prej 21 metra. Investimet janë nga më modernet, në të dy anët ka patekë për bicikla dhe këmbësorë si dhe rregullim me gjelbërim.

Për dallim nga lagjet e banuara me shqiptarë që po vuajnë nga mungesa e kushteve më elementare për të jetuar, vendbanimet maqedonase në Shkup po rregullohen në formën më moderne të mundshme, kuptohet nga buxheti i përbashkët, pra edhe i shqiptarëve./FAKTE.Net

Probivanje-Partizanska

Probivanje-Partizanska1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *