Sunday , October 21 2018

Të Fundit

Sinani apel partive shqiptare: As pajtimit me kriminelët e VMRO-së, mendoni edhe për shqiptarët e burgosur pa faj

Gazetari dhe opinionisti shqiptar Ismail Sinani, ka reaguar pas pajtimit ndërnacional maqedonas, shkruan Fakte. Ai ka bërë apel partive politike shqiptare të ngrisin zërin për padrejtësitë ndaj shqiptarëve, si pasojë shumë prej tyre vuajnë pa faj burgim.  Në vazhdim postimi i plotë i Sinani: Apel partive politike shqiptare! Tani kur …

Lexo më shumë »

Bashkëjetesa politike shqiptaro-maqedonase

Shqiptarëve të Maqedonisë u nevojitet një absorbim më i madh i mendjeve e veprimeve, në mënyrë që politikat e tyre të mos jenë zgjatime karikaturale të doktrinave djathtiste e majtiste maqedonase. Hapësirë për opozitarizëm të shpifur brendashqiptar nuk ka gjithaq, sepse ajo hapësirë duhet mbushur me idetë e parrumbullakuara të …

Lexo më shumë »