Sunday , July 22 2018

Osmani cinik: Në Çair kemi situatë “Bardhë e zi!”

Shefi i Shtabit zgjedhor të BDI-së në Çair Bujar Osmani ka thënë se presin të rrumbullakohen gjitha kandidaturat në parti, janë lista për këshilltarë, ndërsa po vijojnë edhe bisedimet me partnerët e koalicionit. “Në Çair e kemi situatën bardhë e zi dhe alternativa të themi që janë sezonale, por mendoj se qytetarët do të investojnë në ato organizime politike që do çojnë para proceset”, ka thënë Osmani.  Sipas tij ka klimë pozitive mes BDI-së dhe LSDM-së .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.