Wednesday , August 4 2021

Osmani: BDI është e paarritshme, të gjithë po garojnë për vendin e dytë

Zëdhënësi i BDI-së Bujar Osmani për gazetën maqedonase “Utrinski” ka deklaruar se BDI është dhe do të ngelet partia që nuk cënohet nga asnjë parti tjetër. Vetëm PDSH e Menduh Thaçit mund të rrezikohet politikisht nga partitë tjera, është shprehur Osmani, shkruan Fakte.

“Në bllokun politik shqiptarë, këto zgjedhje janë betejë se kush do të marë primatin si parti kryesore opozitare. BDI është cak i paarritshëm dhe fitues i padyshimtë në këto zgjedhje. Këtë e dijnë edhe partitë e vogla” – ka deklaruar Osmani./FAKTE.Net

untitled

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *