Sunday , March 24 2019

Osmani: 96% e planit “3 6 9” është realizuar !

96% e planit “3-6-9”, sipas Osmanit, është realizuar. Sipas tij, kanë mbetur të realizohen vetëm çështjet teknike, sikurse kodi etik në parlament dhe Ligji për ndihmë juridike falas. Për Ligjin e gjuhëve Osmani thotë se shumë shpejt do të gjendet zgjidhje, përcjell Fakte.
Zëvendëskryeministri Osmani deklaroi se pas përmbylljes së Planit “3-6-9”, qeveria përgatit jetësimin e planit të 2018-s, ku parashikohet vazhdimi i reformave me të njëjtën energji për të përgatitur vendin drejt BE-së, e cila nga viti 2001 ka nisur rrugëtimin e saj europian dhe pas dy raporteve të kushtëzuara tani i jepet mundësi e re për t’iu bashkangjitur familjes europiane./MRT
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *