Monday , April 22 2019

Orce Kamçev përfundon në Shutkë, i caktohet paraburgim 30 ditësh?

Vazhdon marrja në pyetje e të akuzuarve në rastin e fundit të PSP-së “Perandoria”, shkruan Fakte. Sipas të informacioneve të para jozyrtare, ka mbaruar vetëm marrja në pyetje e të akuzuarit të parë, Orce Kamçev, të cilit gjykata i ka shqiptuar paraburgim 30 ditësh. Ky informacion akoma nuk është konfirmuar zyrtarisht.

Përveç Orce Kamçevit, ashtu siç ka raportuar më herët Fakte, të akuzuar janë edhe nëna dhe motra e tij, ish kreu i DSK-së Sasho Mijallkov dhe bashkëpunëtorë të tij, gjithsejt 13 persona. Të gjithë akuzohen për më tepër vepra të rënda penale si: pjesmarrje në grup kriminal, larje parash dhe keqpërdorim të detyrës./FAKTE

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *