Wednesday , January 20 2021

Opozitarët të vendosur për zgjedhje të parakohshme (Video)

Jo vetëm çështja e demarkacionit i ka bashkuar partitë opozitare në vend rreth një kauze. Kërkesat e opozitarëve nuk pritet të pushojnë deri në rrëzimin e qeverisë dhe shpalljen e zgjedhjeve të parakohshme.

Përfaqësuesit e të tria partive në opozitë konsiderojnë se qeveria është e zhytur në korrupsion dhe krim të organizuar.

Në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës thonë se Kosova ka humbur shumë kohë duke mos e përfillur zërin e qytetarëve si dhe protestat jashtë e brenda Kuvendit.

Shefi i grupit parlamentar të kësaj partie, Pal Lekaj, ka thënë për Tribuna Channel se Kosova tashmë është në krizë të thellë politike dhe ekonomike.

Për shefen e grupit parlamentar të Nismës për Kosovën, Valdete Bajrami, vendi duhet të shkojë në zgjedhje.

E, në Vetëvendosje thonë se janë të vendosur të kundërshtojnë deri në rrëzimin e qeverisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *