Thursday , April 22 2021

OBRM-PDUKM: Vendimi i opozitës thellon krizën

OBRM PDUKM akuzoi LSDM-në se me vendimet e saj, thellon çdo ditë e më shumë krizën politikë në vend. Deputeti i OBRM PDUKM-së, Vllladimir Gjorçev, tha se këto hapa të opozitës, vinë si pasojë e mungesës së ideve për politikë destruktive dhe frikës për t’u përballur me zgjedhje. Sipas OBRM PDUKM-së, ky është një mekanizëm i partisë së Zaevit për të kushtëzuar Gjykatën Kushtetuese dhe të ndikojnë në punë e tyre, praktikë kjo që sipas OBR PDUKM-së nuk është karakteristikë e vendeve demokratike evropiane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *