Sunday , April 18 2021

Obama takon djaloshin 6 vjeçar nga Shqipëria që i shkroi letër: Dukesh bukur me kostum, krenar për ty (Video)

“Shpresoj që mirësia dhe dashuria jote t’i bëjë edhe njerëzit e tjerë të mendojnë si ty. Unë isha shumë krenar për ty”, i tha Presidenti i SHBA-ve, Barack Obama djaloshit 6 vjeçar shqiptar që pak kohë më parë i shkroi një letër.

Ju kujtohet Alex, djali 6 vjeçar shqiptar që i shkroi Presidentit Obama për ta pyetur si mund t’i ndihmonte fëmijët e moshës së tij në Siri.


Javën e kaluar Presidenti pati mundësinë që të takonte Alexin dhe familjen e tij në Shtëpinë e Bardhë. Shihni vizitën e tyre:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *