Tuesday , April 20 2021

Nuredini tallet me anketën e IHPQM-së ku favorizohet “Besa”: HAJT BAC HE T’U RRIT MENDJA!

Ish kandidati i PDSH-së për kryetar komune në Saraj në zgjedhjet lokale të vitit 2013, Azbi Nuredini, ka komentuar anketën e fundit të Institutit për Hulumtimin e Politikave dhe Qeverisjes së Mirë.

Sipas IHPQM, në anketën e realizuar se për “Për cilën parti politike do votoni nëse mbahen zgjedhjet me 11 dhjetor  të vitit 2016?, Lëvizjen “Besa” e ka nxjerr me 10.2 përqind kundrejt BDI-së, e cila është me 13.4 përqind,.

“Anketa e fundit e publikuar i bie sikur pushteti i thotë opozitës atë thënien e vjetër: HAJT BAC HE T’U RRIT MENDJA!, shkruan Azbi Nuredini në Facebookin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *