Monday , April 19 2021

Nuhiu pranon se keqtrajtohet Grupi i Kumanovës dhe se Maqedonia rrezikohet nga radikalizmi (video)

Zëvendës ministri i Brendshëm Agim Nuhiu thotë se Maqedonia rrezikohet nga radikalizmi madje sipas tij ne vend veprojne grupe radikale, transmeton Fakte.
Por, ai garanton se policia ndjek me vemendje lëvizjet e tyre dhe është e gatshme të menaxhojë me sukses situatën. Në një intervistë për Alsat, Nuhiu e pranon se pjesëtarët e grupit të Kumanovës po keqtrajtohen, ndërsa flet edhe per pjesëmarrjen simbolike të shqiptarëve në njësiret speciale të policisë./AlsatM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *