NORMALIZOHET TRAFIKU AJROR MIDIS SHKUPIT DHE STAMBOLLIT

Fluturimet të kompanisë ajrore “Turkish AirLines” nga Stambolli për në Shkup dhe e anasjellta që dje u anuluan për shkak të ngjarjeve në Turqi, sot realizohen sipas renditjes së fluturimit.

Nga aeroporti “Ataturk” në Stamboll sot në aeroportin e Shkupit në kohën e rregullt (8 e 30) ka zbritur aeroplani TK 1003.

Në orën 9 e 48 nga Shkupi në drejtim të Stambollit u nis aeroplani TK 1004.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *