Thursday , August 5 2021

Nora Istrefi koncert në Çair, Ahmeti dhe BDI tubim parazgjedhorë

Koncert i këngëtares së famshme Nora Istrefi dhe tubim parazgjedhorë i BDI-së janë dy evente që do të mbahen në të njejtën kohë dhe vend, sonte në komunën e Çairit, shkruan Fakte.

Partia e Ahmetit po mundohet të josh të rinjtë duke sjellur emra të mëdhenj të estradës shqiptare, me qëllim të paraqitjes së masës më të madhe në tubimet e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *