Wednesday , April 21 2021

Një vit nga deklarata e Shaqirit, asnjë përgjegjësi për akuzat se BDI ka organizuar vrasjet (video)

Adelina Marku ka reaguar në njvjetori e deklaratës së Hysni Shaqirit, lidhur me vrasjet e shqiptarëve në Vaksincë të Kumanovës, për të cilat, sipas z.Shaqiri, urdhër kishte dhënë Ali Ahmeti. Në vazhdim po ju sjellim reagimin e Adelina Markut në profilin e faceboo të ambasadorit Arsim Zekolli:

Kaloi një vjet e disa muaj nga kjo deklarate! Per mua me rrendesi eshte qe Hysniu eshte ende gjalle, kjo eshte e para ; e dyta ; fatkeqesisht deklarata nuk ka shkaktuar dridhje ne skenen politike, pra kemi depertuar thelle ne indiference politike; e treta: eshte sfilitese per mua tek shoh se BDI ende eshte e para e ranguar ne anketimin e votueseve, pas gjithe ketyre perbaltjeve; e katerta: shqiptaret duhet te bejne kualicione parazgjedhore, pa u menduar me gjate; e pesta: dhe te mesojne te thone JO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *