Wednesday , June 23 2021

Një person i vrarë me plumb në kokë gjendet në Kumanovë

Një person i panjohur mashkull me plagë në kokë, i qëlluar me armë zjarri, është gjetur sot në mëngjes në korridoret e një ndërtese që ndodhet në bulevardin “Revolucioni i tetorit” në Kumanovë, konfirmoi MPB, transmeton Fakte.

MPB tha se rasti në SPB Kumanovë është raportuar më 7:35. Në vendngjarje është duke u kryer inspektim nga ekipi i krim-teknikës nga Ministria e Brendshme, Prokuroria Publike dhe Mjekësia Ligjore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *