Një arbitër shqiptar në ndeshjen e Champions League

Ndeshja e sotme e Champions League mes Salzburg dhe FK Liepaja gjykohet nga një arbitër shqiptar.

Është pikërisht Enea Jorgji arbitri kryesor i kësaj ndeshje që zhvillohet në Austri.
Ndeshja është e vlefshme për turin e parë pre-eliminator të Champions League dhe luhet mes ekipit austriak të Salzburg-ut dhe ekipit letonez Liepaja.

Arbitri nga Elbasani është ngritur më herët nga grupi i tretë i arbitrave kryesorë, në grupin e dytë duke bërë një hap të madh në karrierën e tij personale ,por njëkohësisht duke treguar se arbitrimi shqiptar është në ngritje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *