Thursday , December 13 2018

Nis asfaltimi i urës më të gjatë në autostradën “Arbër Xhaferi”

Ka nisur asfaltimi i urës më të gjatë në autostradën “Arbën Xhaferi”, urë që po konsiderohet si më e gjata në rajon.

Sipas një njoftimi nga Ministria e Infrastrukturës, menaxheri i projektit Riyadh Alkhazraji, ka informuar krerët e MI-së se plani dinamik po zhvillohet siç është paraparë dhe shumë shpejt autostrada do të lëshohet plotësisht në shfrytëzim të qytetarëve.

Autostrada “Arbën Xhaferi” lidh Kosovën me Maqedoninë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.