Wednesday , July 28 2021

Nga 1 shtatori transporti publik vetëm me kartela

Nga 1 shtatori do të hiqen nga përdorimi biletat e letrës. Të gjithë qytetarët të cilët udhëtojnë me transportin publik, do të duhet të shfrytëzojnë kartel të personalizuar ose jo të personalizuar, e cila do të vlej për transportin publik dhe privat, transmeton Fakte.

“Duke filluar nga 1 shtatori 2016 të gjithë personat që do të shfrytëzojnë transportin publik në qytetin e Shkupit, janë të detyruar të shfrytëzojnë “Kartel të Shkupit” pa dallim nëse do të shfrytëzojnë autobus të NTP Shkup, ose do të shfrytëzojnë autobusët privat”, thonë nga Qyteti i Shkupit.

Çmimet e shërbimeve të NTP-së do të barazohen me ato të transportuesve privat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *